English Fundatia Transilvania header image Romana

Bine ati venit pe pagina de Internet a Fundatiei Transilvania!

Harta Romaniei
Speranta
Mi-e teama ca nu voi mai putea sa lupt cu boala si cu suferinta. Vad lacrimi in ochii parintilor mei, in ochii fratilor mei mai mici si ii imbratisez disperat, cautand putina alinare. Sunt atat de firav, cand merg, obosesc usor, parca plutesc dezorientat de ceea ce mi-a harazit destinul. Mi-e teama sa ma privesc in oglinda, dar traiesc cu speranta in ajutorul tau !Programe

floriFundatia Transilvania deruleaza programe in urmatoarele domenii:
A. social
B. medical
C. cercetare stiintifica
D. sustinere spitalelor din Romania

a. Programul social consta in: sustinerea si ocrotirea materiala si morala, instructiv-educativa a copiilor abandonati, a adultilor si batranilor saraci si bolnavi, precum si a persoanelor cu handicap fizic si psihic lipsiti de ocrotire familiala si fara suport material si financiar, aflati in dificultate de forta majora.

b. Progamul de asistenta medicala consta in: asigurarea assistentei medicale si tratament pentru copii, adulti si batrani napastuiti.

floric. Programul de cercetare consta in: cercetarea stiintifica a diagnosticului precoce al cancerului, tratamentul hepatitei cronice virale cu virus B si C si al bolilor maligne ale sangelui, leucemia si boala Hodgkim. In tratamentul pentru aceste boli am obtinut vindecari la copii, adulti si batrani, insa programul de cercetare stiintifica trebuie continuat.

d. Programul de sustinere materiala a spitalelor din Romania, consta in: stimularea si sustinerea materiala a spitalelor din Romania cu tehnica si echipamente medicale si alte bunuri de folosinta indelungata pe care Fundatia Transilvania le primeste de la donatori si sponsori din tara si din strainatate.