English Fundatia Transilvania header image Romana

Bine ati venit pe pagina de Internet a Fundatiei Transilvania!

Harta Romaniei
Sprijiniti-i pe bunicii vostri
Fundatia Transilvania face apel la toti cetatenii, din tara si din toata lumea, sa sprijine programele de asistenta sociala si medicala a persoanelor vârstnice aflate în risc, de care se ocupa fundatia si clinica noastra.Nevoi actuale si de viitor

A. Nevoi financiare imediate.
Pentru sustinerea activitatii are nevoie de 150 000$, fond care acopera nevoile in aceasta perioada.
Pentru acumularea acestui fond ne adresam oamenilor cu credinta in Dumnezeu, persoanelor fizice si juridice de pretutindeni indiferent de domeniu in care desfasoara activitatea, fie ca sunt salariati, fie ca sunt patroni de firme, institutii, concerne, membrilor si presedintilor fundatiilor umanitare, caritabile, voluntarilor, conducerilor si salatiatilor bancilor, brokerilor etc. oamenilor care inteleg ce inseamna suferinta semenilor.

masini.jpgDragi prieteni va adresam rugamintea expresa sa contribuiti si dumneavoasra din putinul pe care il aveti cu o mica particica, cat puteti si cat considerati pentru acumularea acestui fond de care avem nevoie foarte urgent pentru salvarea unor vieti, pentru bucuria nevoiasilor de care se ocupa fundatia noastra. Va rugam sa contribuiti cu orice suma de bani prin depunere directa in conturile fundatiei.
Conturile fundatiei le gasiti pe site-ul nostru la capitolul coordonate bancare.

B. Fundatia noastra are nevoie de bunuri materiale atat pentru activitatile proprii cat si pentru alte clinici si spitale din Romania, cum ar fi. medicamente, echipamente si tehnica medicala, mijloace auto-asistente medicale mobile sau autoturisme pe care le putem adapta activitatii fundatiei, imbracaminte si incaltaminte pentru copii si adulti, alimente, televizoare, computere si laptop-uri. Aceste bunuri le puteti expedia direct pe adresa oficiala a fundatiei, adresa pe care o gasiti pe site-ul nostru la capitolul: Date de contact.
Daruiti si ve-ti primi inzecit!

C. In paralel cu activitatea sociala si medicala dedicata nevoiasilor, fundatia se implica si in domeniu cultural, sprijinind financiar scriitori valorosi fara posibilitati materiale pentru ca acestia sa-si poata publica operele literare. De asemenea fundatia ajuta pictori valorosi pentru a-si deschide expozitii personale in tara si strainatate. Ca proiecte de viitor, fundatia are in program cu sprijinul unor investitori romani si straini, infiintarea unui spital pentru muribunzi si al unei retele nationale si internationale de turism medical.

Fundatia Transilvania sprijina in egala masura persoanele in dificultate indiferent de religie sau origine etnica, toti semenii sunt prietenii si fratii nostri.