English Fundatia Transilvania header image Romana

Bine ati venit pe pagina de Internet a Fundatiei Transilvania!

Harta Romaniei
Speranta
'Nimic nu este pierdut, daca exista speranta'.Beneficiarii nostri anteriori

Fundatia Transilvania a ajutat mai multi copii si adolescenti bolnavi de hepatita cronica, SIDA, leucemie si boala Hodghk donand interferon in valoare de peste 100 000$ de la infiintare pana in prezent.
A ingrijit in stationar propriu tineri bolnavi de tuberculoza sau dezintoxicare de droguri.
Din zonele calamitate, sinistrate fundatia a ajutat cu materiale si bani, cu mobilier, imbracaminte, paturi, si alimente, iar unei familii cu multi copii, a donat un apartament.
grup.jpg In colaborare cu preoti catolici si ortodoxi a acordat asistenta medicala si tratament medicamentos persoanelor in varsta si tinerilor saraci, recomandati de acesti preoti.
Fundatia a acordat burse elevilor dotati, ce au rezultate foarte buna la invatatura (Bursa Transilvania).
A sustinut financiar studenti la medicina din anul intai pana in ultimul an, iar dupa terminarea studiilor, unora dintre acestia le-a asigurat loc de munca, ca medici.
A trimis si trimite specialisti, pentru documentare, la conferinte si simpozioane nationale si internationale.
A organizat si organizeaza cursuri de asistenti medicali.
De multe ori conducerea fundatiei a ajutat adolescentele in deriva oferindule locuri de munca decente. Fundatia Transilvania a deschis dispensare medicale si caravane mobile acordand, analize medicale, asistanta medicala si tratament pentru nevoiasi cu medicamente proprii.
A suportat contravaloarea unor interventii chirurgicale de mare dificultate in spital privat precum si tratamentul cu produse rezultate din tehnologii de inginerie genetica si biotehnologie in arsuri pe suprafete mari de tegumente, la persoane lipsite de suport material si financiar.
Fundatia a organizat si organizeaza la cererea in mod gratuit cursuri de cunostinte minime sanitare si acorda gratuit agentilor economici donatori asistenta medicala in munca la sediul acestora in sistem caravana pentru salariati.
Pentru copii si adultii din familii numereoase fundatia a asigurat alimente, medicamente si imbracaminte in functie de donatiile primite.
Fundatia Transilvania sprijina in egala masura persoanele in dificultate de religie catolica, ortodoxa, musulmana, penticostala, baptista, toti semenii sunt prietenii si fratii nostri.